alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

SL 72

 
[14]

Still running strong

Herbeleef de zomer van 1972, toen de release van de SL 72 de hardloopwereld voor altijd zou veranderen. De SL 72 keert terug in levendige kleuren en combineert vintage looks met modern comfort, waardoor-ie elke outfit helemaal afmaakt.

Een icoon uit de jaren 70, perfect om elke dag te dragen

Til je streetstyle naar een hoger niveau met de adidas SL 72 - een tijdloze klassieker die is vernieuwd voor het moderne leven. De SL 72 schoen, geïnspireerd op het iconische design uit 1972, combineert vintage looks met modern comfort, waardoor-ie je favoriete optie wordt voor elke dag. Elk element, van het retro silhouet tot de moeiteloze look, is gemaakt om een statement te maken. De adidas SL 72 brengt een eerbetoon aan z'n 70s hardlooproots, is ontworpen om zowel de baan als de straat te domineren, en verdient wereldwijd de status van cultklassieker.