alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rode schoenen

 
[73]
1 / 2
Paginavan 2

Rode schoenen

Rode schoenen stralen pit uit. Op het sportveld, in de gym of gewoon op straat. De kleur staat voor kracht, energie, vitaliteit en passie. Precies de elementen die jij ook in jouw sport verwerkt. Maar ook daarbuiten. Want deze kenmerken sluiten daarnaast ook perfect aan op het leven. Rood heeft het vermogen om elke dag, elke workout en elke outfit te boosten. Twee rode exemplaren aan je voeten vormen daarom de ultieme cafeïne-bommetjes. Van retro gympen, tot aan supersnelle voetbalschoenen. Van futuristische sneakers, tot aan praktische slippers. Rood geeft elke schoen een energiestoot.

Vrolijk jouw schoenencollectie op

Witte sneakers of zwarte nopschoenen kun je nooit genoeg hebben. Toch is het leuk om eens een andere route te kiezen. Loop voorbij de standaard. Stap letterlijk uit je comfortzone, en glijd een paar rode schoenen in. Even wat anders en ga voor iets beters. Rode laarzen zullen niet zo snel over het hoofd worden gezien. Bombeer jouw rode parels daarom tot eyecatcher van jouw look en maak het statement dat jij wil. Niet alleen jij, maar ook de volgende generatie kan de wereld ontdekken in rode laarzen of op adidas rode schoenen. Ook de kids-collectie kent slippertjes, sandalen en gympen in deze vrolijke kleur. Stem deze af met jouw eigen schoencollectie en je kunt samen op ontdekkingstocht.

Gooi de kleur rood in de strijd

Is de kleur rood fundamenteel onderdeel van het tenue van jouw sportvereniging? Of zit deze tint in het kleurenpalet van jouw favoriete sportclub? Ook sportschoenen komen in rode uitvoering. Maak jouw voetbalschoenen onderdeel van jouw krachtige presentatie wanneer je het veld betreed. Wees net zo snel als roodrunner in de bijpassende hardloopschoenen. En stap de ring in met een sterk paar rode bokschoenen. Is jouw voornaamste tactiek om in de aanval te gaan? Dan past de kleur rood perfect bij jou, en bij jouw voeten.