alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hardloopschoenen heren

 
[191]
1 / 4
Paginavan 4

Hardloopschoenen voor heren

Of je nu een ervaren hardloper bent met professionele ontwerpen om de baan te domineren of een enthousiaste amateur die nog aan het zoeken is naar zijn eigen stijl, ons aanbod van hardloopschoenen voor heren biedt voor ieder wat wils en laat je nog sneller, zelfverzekerder en krachtiger hardlopen. De collectie zit vol technische designs die jou en je hardloopstijl op slimme wijze ondersteunen.

Kies de beste hardloopschoenen voor heren

1. Zo kies je de beste hardloopschoenen voor heren. Om te beginnen is het belangrijk om rekening te houden met de ondergrond waar je op gaat rennen. Wegen, banen en bospaden vereisen allemaal een ander soort grip en demping. Zowel jouw voorkeur voor een bepaald hardlooptype als hoe vaak je dit beoefent, speelt een rol bij het kiezen van welke hardloopschoenen voor heren het beste bij je passen. Dus of je je nu aan het voorbereiden bent op een marathon, meedoet aan hardloopwedstrijden of een sporadische hardloper bent, adidas heeft de perfecte hardloopschoenen in huis die het beste bij jouw persoonlijke behoeftes passen.

3. Houd ook rekening met je huidige gewicht bij het kiezen van de demping van je herenhardloopschoenen, dit heeft namelijk effect op de manier waarop je voeten contact maken met de grond.

4. Voordat je uit de startblokken gaat en daadwerkelijk begint met hardlopen in je nieuwe hardloopschoenen voor heren is het belangrijk om ze eerst een aantal dagen in te lopen. En bij het passen van de schoenen kun je wellicht overwegen een halve maat groter te nemen, aangezien je voeten zullen uitzetten tijdens iedere willekeurige sportactiviteit.

5. We weten zeker dat je van je nieuwe adidas-hardloopschoenen gaat houden. Maar zorg dat je niet al te lang op hetzelfde paar blijft lopen. Ze horen er lange tijd als nieuw uit te zien, maar met normale hardloopschoenen dien je eigenlijk maar tot ongeveer 400 tot 600 km te hardlopen. En als je een regelmatige hardloper bent, zorg er dan voor dat je meerdere paren hebt die je kunt afwisselen om blessures te voorkomen.

Ervaring telt mee

Zowel je hardloopstijl als je ervaring doet ertoe. Als je gewend bent om te hardlopen met dempende schoenen, dan dien je deze niet ineens net voor een marathon in te ruilen voor een lichter model . Als je een beginneling bent wordt het aangeraden om schoenen aan te schaffen die hier specifiek voor zijn ontworpen.

Off-road opties

Je komt het verst met hardloopschoenen die speciaal ontworpen zijn voor jouw type run. De adidas-collectie met schoenen voor het hardlopen op onverharde wegen zorgt voor optimale off-road prestaties met extra grip, maximale stabiliteit en comfortabele demping.