Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis verzending & gratis retour binnen 100 dagen

TOUCH

Als je geen tijd hebt om te twijfelen.

Copa

(59 Producten)

Play flawless

Je spel ademt pure klasse. Benijd om je unieke visie en perfecte touch. Elke keer weer. Nauwkeuriger en betrouwbaarder dan ooit. Dat is waar COPA voor staat.

1 / 2
Paginavan 2

ADIDAS COPA VOETBALSCHOENEN

Transformeer je touch, blijf kalm en hou stand met adidas Copa voetbalschoenen. Beleef de geschiedenis van het mooiste spel op aarde met een van de meest iconische voetbalschoenen van de laatste vier decennia, aangepast aan de eisen van het moderne spel. Sinds zijn debuut op de Fifa World Cup in 1982 is de Copa op elk veld in elk continent te vinden om profs en spelers hun touchvaardigheden te helpen verbeteren.  Speel met de pro's in adidas voetbalschoenen en profiteer van de beste technologieën ontworpen voor jouw speelstijl, jouw wedstrijd en jouw leven.
Je touch verbeteren
Ervaar gecontroleerde touch en voeg precisie aan je spel toe met Copa voetbalschoenen die op jouw speelstijl zijn afgestemd. Kies uit heren-, dames- en kinderschoenen met maten tussen de 36 en 47 voor een verankerde pasvorm met optimale controle. Transformeer je voetbalstijl met opvallende kleuren, van klassiek zwart en wit, tot turquoise en zilver.
Berekende Copa-technologie
Kies voor de zachte touch, subtiele taps en nauwkeurige controle van je voeten met Copa voetbalschoenen. Beheers de wedstrijd met vier decennia aan Copa-technologie aan je voeten.

Ervaar de ultieme touch met een nieuwe veterloze technologie en gestroomlijnde bovenwerken voor perfecte controle.Voel het gecontroleerde comfort en de responsieve touch van synthetisch high-performance leer, exclusief voor de Copa-collectie. Blijf stevig staan met een flexibele schoenconstructie die de voet verankerd houdt. Hou stand met ergonomische ontwerpen en op maat gemaakte enkelsokken voor laterale ondersteuning en stabiliteit.

Oefen meesterlijke controle uit, perfectioneer je touch en ga voor de overwinning met adidas Copa voetbalschoenen. Ervaar de ware touch van voetbal en til je spel naar een hoger niveau.