alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

grijze hoodie

 
[61]
1 / 2
Paginavan 2

Grijze hoodies

Creators vormen een nieuwe, zelfverzekerde generatie die hun eigen regels schrijven en zich individueel uitdrukken aan de hand van hun stijl en kleding. Onze artikelen symboliseren een sportief, comfortabel design voor in je vrije tijd. Onze hoodies hebben altijd de juiste stijl voor jou en je behoeften, dus dat betekent dat je altijd jouw persoonlijke potentieel kunt vervullen. Onze grijze hoodies geven je een stijlvol voordeel.

Bepaal je eigen regels – adidas grijze hoodies

Met hoodiescollecties als Originals, Athletics en adidas by Stella McCartney ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Dierbare klassiekers en innovaties samengebracht onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de afwisselende wereld van adidas Originals. Performance is gemaakt voor sporters die niet bereid zijn om in te leveren op stijl – het is een retro design met een onderscheidende nadruk op performance. Functionele designs die performance leveren waarop je kunt rekenen. Dit is adidas Terrex. Je vindt hoodies in de Trefoil, Disney en Ryv collecties.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren, dames en kinderen. De toekomst is nu. Shop adidas hoodies en grijp je kans.