alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

waterdicht jack

 
[81]
1 / 2
Paginavan 2

Waterdichte jacks

Met kleding in precies die originele adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Onze jacks hebben de juiste stijl voor jou en je behoeften, dus dat betekent dat je altijd jouw individuele potentieel kunt bewerkstelligen. Onze waterdichte jacks geven je een stijlvol voordeel.

Verzin je eigen regels – adidas waterdichte jacks

Het is met name belangrijk om waterdichte kleding en schoenen tijdens je workouts te dragen om je op alle weersomstandigheden voor te bereiden.

Onze merken combineren streetstyle met de behoeften van sporters

Of het nu een merk is als Performance, TERREX of Originals, met adidas jacks maak je niet alleen indruk tijdens je workout, maar ook op weg ernaartoe. Oude schatten en innovaties verenigd onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de diverse wereld van adidas Originals. Performance staat voor extra motivatie en prestaties. Ben je op zoek naar een functioneel ontwerp gecombineerd met performance waar je van op aan kunt in alle omstandigheden? adidas Terrex richt zich volledig op buitenactiviteiten en is dus de ideale partner. Goud, zwart, oranje en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze jacks.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren en dames de regels breken en herschrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. De toekomst is nu. Trakteer jezelf op adidas jacks en profiteer van het moment.