Lichter. Luider. Feller. Opvallender. Luchtiger. Til je zomerse looks naar een hoger niveau.SHOP NU

TOT WEL 50% KORTING

Shop nieuwe stijlen in onze zomersale

VERHALEN, STIJLEN EN SPORTKLEDING BIJ ADIDAS, SINDS 1949

Sport houdt ons fit. Houdt ons alert. Brengt ons samen. Sport heeft de kracht om levens te veranderen. Of dat nu door middel van verhalen of het inspireren van sporters is. Alles om jou in beweging te krijgen. Sportartikelen voorzien van de nieuwste technologieën om jouw prestaties te maximaliseren. Verpletter je PR. adidas is de thuisbasis van de hardloper, de basketbalspeler, de voetballer, de fitnessfan. De weekendhiker die even aan de stad wil ontsnappen. Of de yogadocent die zen wil verspreiden. De 3-Stripes zijn ook al in de muziekscene gespot. Op het podium, tijdens festivals. Onze sportkleding houdt je gefocust voordat de startfluit klinkt. Tijdens de race. En bij de eindstreep. Wij zijn hier om creators te ondersteunen. Om hun prestaties te verbeteren. Hun levens. En om de wereld te veranderen.

adidas is meer dan sport- en trainingskleding. We werken samen met de besten in de branche om samen te creëren. Op deze manier bieden we onze fans de sportkleding en stijl die passen bij hun atletische behoeften, met oog voor duurzaamheid. We zijn er om creatievelingen te steunen. Hun stijl te verbeteren. Verandering te creëren. En we denken na over de impact die we hebben op onze wereld.

JOUW SPORTWINKEL, VOOR ELKE SPORT

adidas ontwerpt workoutkleding voor allerlei sporters. Voor creators die de boel graag opschudden. Verwachtingen tarten. De regels breken om weer nieuwe te verzinnen. Om ze vervolgens opnieuw te breken. Wij voorzien teams en individuele sporters van sportkleding om zich op de wedstrijd voor te bereiden. Om gefocust te blijven. Wij ontwerpen sportswear om je over de eindstreep te krijgen. Om de wedstrijd te winnen. Wij zijn de sportzaak voor vrouwen, met beha's en leggings die speciaal voor hen zijn gemaakt. Van low tot high-impact. Wij ontwerpen, vernieuwen en herhalen. Om nieuwe technologieën in actie te zien. Op het veld, de tracks, de baan en in het zwembad. We putten inspiratie uit retro workoutkleding en creëren nieuwe streetwear-musthaves. Zoals NMD, en onze Firebird trainingspakken. Klassieke sportmodellen worden nieuw leven ingeblazen. Zoals de Stan Smith. En Superstar. Zowel op straat als op podia te bewonderen.

Met onze collecties vervagen we de grenzen tussen high fashion en high performance. Zoals onze collectie atletische kleding van adidas by Stella McCartney die is ontworpen om er zowel binnen als buiten de sportschool goed uit te zien. Of enkele van onze lifestyle-items van adidas Originals, die ook als sportkleding kunnen worden gedragen. Ons leven verandert voortdurend en wordt steeds veelzijdiger. En adidas ontwerpt met die gedachte in het achterhoofd.