alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hardloopschoenen voor dagelijks gebruik

 
[175]
1 / 4
Paginavan 4

HARDLOOPSCHOENEN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Ben je op zoek naar een nieuw paar dagelijkse hardloopschoenen? Dan ben je bij adidas aan het juiste adres! Onze sportschoenen voor elke dag zijn multifunctioneel: je kan ze bijvoorbeeld aandoen tijdens sporttrainingen, wedstrijden, terwijl je boodschappen doet in de stad of wanneer je thuis in de tuin werkt. Ze zijn bovendien stijlvol en beschikbaar in tal van modellen en kleuren. Je kan dus zelf je favoriete paar uitkiezen en naar hartenlust outfits samenstellen. Waar wacht je nog op? Duik in onze collectie hardloopschoenen voor dagelijks gebruik en kies het paar dat het beste bij je past!

ZET JE BESTE BEENTJE VOOR

Wat je doelen ook zijn, met de adidas-hardloopschoenen voor elke dag kan je het beste van jezelf geven. Wij ontwerpen sportschoenen waarmee jij telkens opnieuw de best mogelijke prestaties kan neerzetten, zowel op als naast het trainingsveld. Dankzij de combinatie van kwalitatieve lichtgewicht materialen en innovatieve technologieën geniet je in onze trainingsschoenen voor hardlopen van langdurig comfort en krijg je steun wanneer het nodig is. Door de geavanceerde BOOST-demping heb je bovendien het gevoel dat je op wolken loopt en krijg je de energie van elke stap terug. De inzetstukken van mesh houden je voeten koel en droog bij intense trainingen.

ELKE KEER EEN STAP DICHTER BIJ EEN BETERE PLANEET

Als je kiest voor adidas-hardloopschoenen voor elke dag dan kies je tegelijkertijd voor een milieuvriendelijkere wereld met minder plastic. De productie van nieuw materiaal heeft namelijk een grote impact op het milieu. Onze casual schoenen voor hardlopen worden daarom volledig of gedeeltelijk gemaakt van verschillende gerecycleerde materialen die afkomstig zijn van restafval en/of productieafval zoals snijresten.

0

0