alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

grijze trainingspakken

 
[108]
1 / 3
Paginavan 3

Grijze trainingspakken

Met kleding in precies die originele adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. adidas trainingspakken passen perfect en vormen een cruciale laag. De grijze trainingspakken van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle te ondersteunen.

The brand with the three stripes – adidas grijze trainingspakken

Met trainingspakkencollecties als Athletics, Originals en Performance ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Performance is de productlijn voor sporters die de hoogste verwachtingen van zichzelf hebben en hun eigen regels wat betreft mode bepalen. Koud buiten? Harde wind? Rotsachtige paden? Geen probleem! adidas Terrex is geschikt voor alle outdooractiviteiten. Wij houden je warm en droog tijdens je avonturen in de bergen om ervoor te zorgen dat je je grip houdt! Zoek je de ideale outfit voor streetwear of sport? adidas Originals zijn cruciaal als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en altijd en overal een nieuwe draai aan stijl te geven! Je vindt trainingspakken in de Clima, Condivo en Tango collecties.

Wil jij de regels breken en opnieuw bepalen? Je kunt zowel plezier hebben als jezelf verbeteren met onze artikelen voor heren, dames en kinderen. Grijze trainingspakken van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om elke dag je doelen te overstijgen.