alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dames voetbalshirts

 
[86]
In de dames voetbalshirts ervaart de fanatieke voetbalster optimale bewegingsvrijheid en het comfort van vochtabsorberende materialen. In deze shirts blijf jij ten allen tijde gefocust en fit.
1 / 2
Paginavan 2

Dames voetbalshirts voor alle voetbalsters

Ben jij een voetbalster die regelmatig traint en elk weekend een fanatieke wedstrijd speelt? Dan vind jij bij adidas een voetbalshirt dat bij jouw past. Hier vind jij authentieke shirts die aansluiten bij jouw stijl of ga voor dames voetbalshirts van jouw favoriete club en gebruik het enthousiasme om jouw team naar de overwinning te schieten. Of je nu in de basis speelt of naast het veld staat om jouw team vanaf de zijlijn aan te moedigen, in deze sportshirts ga jij altijd krachtig, zelfverzekerd en met een sportieve uitstraling de deur uit. Waar je ook naartoe gaat.

Altijd energiek in dames voetbalshirts

In het ontwerp van de modellen en bij de toepassing van materialen is voor de dames voetbalshirts aan alle behoeften van de voetbalster gedacht. Sprint gestroomlijnd over het veld in een strak model dat nauw aansluit om je lichaam of ervaar optimale bewegingsvrijheid in een wijder model. Vochtafvoerende materialen zorgen ervoor dat jij je in het zweet kan werken zonder af te koelen en jouw spieren bovendien warm blijven. Zo sta jij ook de volgende wedstrijd weer energiek op het veld. De dames voetbalshirts helpen jou om snelheid en onverwachte bewegingen te maken die nodig zijn om de bal af te pakken, te behouden en te scoren. In de shirts moedig jij jouw team ook vol passie vanaf de zijlijn aan en juich je haar naar de overwinning.

Ga voor een sportieve look en kwaliteit

De voetbalshirts van adidas match jij goed met je alledaagse outfits voor een fashionable, klassieke voetbal look, ook als je iets anders gaat doen dan voetballen of je favoriete team aanmoedigen. Ook denkt adidas aan de kwaliteit van de shirts door toepassing van hoogstaande materialen. Lees voor het wassen goed de wasinstructies, om deze kwaliteit zo lang mogelijk goed te houden.