alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

SWIM YOUR WAY.

Beyond size. Beyond flaws. Fitness for every body.
logo

OWN THE WATER

Ontdek SH3.ro, de nieuwe swimwear collectie van adidas die bij ieder lichaam past en iedere vrouw de kracht geeft om zich thuis te voelen in het water. Omdat iedere vrouw uniek is. Omdat er kracht zit in diversiteit. Omdat er niet zoiets is als een gemiddeld lichaam.

ADIDAS ZWEMCOLLECTIE

DAMES
HEREN
ACCESSOIRES
KIDS

Vind de perfecte swimwear

logo

REAL WOMEN. REAL BODIES. REAL SPORT.

Zwemmen draait om het accepteren van je lichaam en het ontketenen van de beste versie van jezelf. Ontdek hoe vier sterke vrouwen hebben geleerd om van hun lichaam én het water te houden.