alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hardloopkleding heren

 
[514]
1 / 11
Paginavan 11

Hardloopkleding heren

Kilometersvreten. Asfalttikken. Stappen maken en jezelf overtreffen. Hardlopen is niet alleen een fysieke afmeting, ook mentaal train je jezelf tijdens een ronde joggen. Hoe gevorderd je ook bent, een goede uitrusting is altijd het juiste startpunt. Onfortuinlijk genoeg wordt dat gegeven nogal eens aan de hardloopschoen gelapt. Maar hardloopkleding heren is fundamenteel, onmisbaar en effectief. Maak jouw runners-high compleet in de juiste hardloopkleding voor heren. Uitgebreide warming-up, eiwit-shake, hardloopschoenen met extra vering en een speciale playlist met aanmoedigende stem. Hardlopers bereiden zich meestal tot in het naadje voor om zich úit de naad te rennen. Maar in hun vliegende start vergeten ze vaak een belangrijk element; de herenhardloopkleding. En dat terwijl de basis voor een goede hardloopoutfit voor heren snel is gelegd.

Pak die extra meters in passende hardloop-gear

Het fundament voor hardloopkleding heren ligt naast bij de best passende schoenen, bij een goed shirt en sportieve shorts. Een goed hardloop-T-shirt is gemaakt van Mock Eyelet-stof zoals polyester en is voorzien van vochtafvoerende Climalite-materiaal. Dit om overtollig transpiratievocht gelijk te kunnen afvoeren, zodat jij niet met een kletsnatte rug door de bossen loopt. Deze wondermaterie wordt naast in het shirt, ook in andere hardloopkledingstukken gebruikt. Want je zweet nu eenmaal op veel verschillende plekken.

Move your ass, terwijl jouw hardloopkleding goed blijft zitten

Joggen, sprinten en koersen, hoe je jouw hardloophobby ook noemt, het staat allemaal gelijk aan "beweging". Gelukkig is deze herenhardloopkleding en de bijbehorende hardloopshorts erop gemaakt om op de juiste plek te blijven zitten tijdens jouw run. Geheime zakjes geven de ruimte om cruciale benodigdheden zoals sleutels, oordopjes en bananen mee te nemen. Tenslotte hoef je je geen zorgen te maken over het materiaal; dat blijft net als jij, gewoon doorademen.

In de perfecte hardloopkleding voor heren ga je als een speer

De basiselementen van jouw hardloopkleding heren breid je uit met handige hardloopaccessoires. Denk aan hardloopsokken, speciale heuptassen en simpele hardlooppetten. Ze maken jouw lichaam niet alleen extra aerodynamisch, ze optimaliseren jouw persoonlijke records met elke run.

Ontdek meer: hardloopschoenenhardloopkleding