alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adizero · Hardlopen

 
[135]
Image showing male racers competing in a marathon. They are all wearing Adizero Adios Pro 3 shoes.

WORLD RECORD BREAKER

De Adizero Adios Pro 3 is ontworpen om records te breken, of je nu voor een nieuw PB gaat of zelfs een nieuw WR. De opvolger van de wereldrecordbrekende Adios Pro 2 is gemaakt om hardlopers in staat te stellen nieuwe records neer te zetten. ADIZERO. MADE TO WIN.
"[SL] A detailed image of the Adizero SL being laced up against a railing."
"[Pro 3] A side profile photo of a runner sprinting, he wears the Adizero Adios Pro 3 shoe."
"[Winning moment] A GIF style asset showing the winning Adios Pro marathon moments by AMOS KIPRUTO, PERES JEPCHIRCHIR and BENSON KIPRUTO."

"DE ADIZERO ADIOS PRO 3 IS ONS ALLERBESTE RACEPRODUCT. DEZE SCHOEN COMBINEERT BIOMECHANICA MET DIRECTE FEEDBACK VAN TOPSPORTERS EN IS ONTWORPEN OM DE HARDLOOPECONOMIE TE OPTIMALISEREN VOOR DE HALVE EN HELE MARATHON. WE HEBBEN DE ADIOS PRO 3 GEMAAKT VOOR HARDLOPERS DIE RECORDS WILLEN VERBREKEN EN WEDSTRIJDEN WILLEN WINNEN."

Sam Truax, Global Product Manager, Adizero

1 / 3
Paginavan 3