alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kinderen · Voetbal · Kits

 
[212]
Prijs
€ 17 - € 75
1775
1 / 5
Paginavan 5

Voetbaltenues voor kids

Voetbal is voor jong en oud. Ook voor de kleine supporters ontwerpt adidas voetbaltenues in de kleuren van jouw favoriete club. Voetbal en adidas gaan al ruim zeventig jaar hand in hand. Zo is het merk verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse voetbalsets die gedragen worden door de spelers van de grote topclubs uit het professionele voetbal. Natuurlijk wil jij als fanatieke supporter jouw club kunnen toejuichen in hun kenmerkende clubkleuren. Deze collectie voetbaltenues voor kids bestaat uit verschillende shirts en shorts uitgevoerd in de stijlkenmerken en authentieke kleuren van verschillende professionele teams. De kwaliteit die adidas biedt aan topspelers is doorgevoerd in deze collectie voor trouwe fans. Zo zorgt het Climacool-materiaal ervoor dat een item luchtig draagt en voldoende ventilatie biedt. Op deze manier kun je deze voetbaltenues voor kids uitstekend dragen tijdens een fanatiek potje voetbal met vrienden. Daarnaast is ieder item afgemaakt met een kenmerkend clubembleem en authentieke clubdetails.

Winnaarsmentaliteit in jouw favoriete clubkleuren

Winnen op het veld en langs de zijlijn doe jij door het dragen met een item uit deze collectie voetbaltenues voor kids. adidas wil jou deze winnaarsmentaliteit laten ervaren op het veld, maar ook wanneer jij jouw team staat toe te juichen. Ga je voor een traditioneel thuisshirt, of kies je liever een nieuw design dat gedragen wordt tijdens uitwedstrijden? adidas biedt voldoende keuze om een persoonlijke selectie te maken uit de items die jouw clubgevoel het sterkst vertegenwoordigen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is een keuze maken uit deze verschillende varianten zodat je zelf het ultieme clubgevoel kunt ervaren. In deze collectie voetbaltenues voor kids wordt veel gebruik gemaakt van gerecycled polyester. adidas bereikt duurzame mijlpalen door volop te investeren in een duurzame productie. Op deze manier wil het merk zorg dragen voor een betere wereld en grondstofverspilling verminderen.

Onze Kleding- en Schoenencategorieën