alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

meisjes sweaters

 
[44]
Onze Kleding- en Schoenencategorieën

Sweaters voor meisjes

Wat motiveert jou? Sportief design, casual retro vibes en een grote selectie van authentieke outfits voor meisjes inspireren jou voor een casual, relaxte style. Legendarisch bij grote mensen – inspirerend voor de persoonlijke ontwikkeling bij kinderen en jeugd. adidas kleding voor een nieuwe, zelfbewuste generatie. Onze collecties bevatten afwisselende designs die perfect op jouw vereisten zijn afgestemd. Met adidas sweaters zie je er stijlvol en comfortabel uit. De sweaters voor meisjes van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Schrijf je eigen regels – adidas sweaters voor meisjes

Je vindt trends die al potentiële legendes zijn in de sweaterscollecties van merken zoals Athletics, Originals of Performance. Zoek je DE outfit voor streetwear of sport? adidas Originals zijn cruciaal als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en altijd en overal een nieuwe draai aan stijl te geven! Performance is de productlijn voor sporters die het beste van zichzelf eisen en wat betreft mode de regels voor zichzelf schrijven. Je vindt sweaters in de Essentials, Tiro en Condivo collecties.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen meisjes de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna weer in twijfel te trekken.

Meisjes excelleren bij het bewegen van hun lichaam en het leren van alle spelregels. De collectie voor meisjes van adidas is gemaakt om zelfvertrouwen en comfort te geven. We bieden sweaters in geel, blauw, zwart en tal van andere kleuren. Sweaters voor meisjes van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag opnieuw je doelen te overstijgen.