alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

meisjes tshirts

 
[111]
1 / 3
Paginavan 3
Onze Kleding- en Schoenencategorieën

T-shirts voor meisjes

Leg jij de lat ook heel hoog? Wij weten dat details een doorslaggevende factor vormen. Met onze meisjesoutfits hoef je niets van jouw dynamiek op te offeren voor een perfecte stijl. Legendarisch bij grote mensen – inspirerend voor de persoonlijke ontwikkeling bij kinderen en jeugd. adidas kleding voor een nieuwe, zelfbewuste generatie. adidas t-shirts zitten perfect en vormen een onmisbare laag. Met deze t-shirts voor meisjes ben je uitstekend voorbereid.

Gemaakt voor creators – adidas t-shirts voor meisjes

Je vindt trends die al legendarisch potentieel hebben in de t-shirtcollecties van merken zoals Athletics, Originals of Performance. Kies voor een legendarische stijl met adidas Originals. Het merk blijft ons inspireren om de status quo in twijfel te trekken, ondanks de casual retro vibes. Performance is ontworpen voor sporters die geen zin hebben om in te leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke nadruk op performance. adicolor, Essentials en Disney zijn onze bekende t-shirtcollecties. Geel, paars, oranje en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze t-shirts.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen meisjes de regels breken en herschrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken.

Het is nooit te vroeg om te beginnen. De onderscheidende adidas vibe met de Trefoil of 3-Stripes look ondersteunt meisjes daarbij. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met t-shirts voor meisjes van adidas.