alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

zwemkleding jongens

 
[33]
Onze Kleding- en Schoenencategorieën

Zwemkleding voor jongens

Laat je door niets van je routine afleiden. adidas jongensoutfits passen moeiteloos bij jouw stijl, zodat je elke workload met comfort en eindeloze energie kunt afhandelen. Kinderen en jongeren zijn zelfverzekerd en ontwikkelen hun individuele stijl. Met adidas vervullen ze hun potentieel vanaf het begin. adidas zwemkleding laat je vrij bewegen onder water en geeft je het hoogste niveau van comfort. De zwemkleding voor jongens van adidas is ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Schrijf je eigen regels – adidas zwemkleding voor jongens

Met onze sportartikelen ben je klaar om het beste te geven tijdens het zwemmen en je persoonlijke record te smashen: zwemkleding van adidas.

Spiderman, Disney en Parley zijn onze bekende zwemkledingcollecties. Wij vechten voor plasticvrije oceanen en maken functionele sportartikelen van plastic afval. Parley is de collectie waarin we plastic afval, opgeraapt op stranden en in kuststreken, verwerken als ruw materiaal.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen jongens de regels breken en herschrijven om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken.

De volgende generatie 'sneakerheads' staat te popelen. Iedereen die elke dag iets nieuws wil ontdekken, moet zich daar comfortabel bij voelen. En daarom zijn onze collecties voor jongens gewoon perfect! Onze zwemkleding is verkrijgbaar in blauw, turquoise, multicolor en tal van andere kleuren. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met zwemkleding voor jongens van adidas.