alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ultraboost Light

Epic energy. Lightest ever.

Ultraboost · Hardlopen

 
[56]

Ultraboost Light. Onze lichtste Ultraboost ooit.

De Ultraboost Light is gemaakt met 30% lichter BOOST-materiaal en honderden BOOST-capsules voor epische energie bij elke stap die je zet. De Ultraboost Light is uitgerust met zachte BOOST-demping en het innovatieve LEP Torsion System van adidas voor comfort, demping en responsiviteit tijdens elke run.
Image of woman running outdoors wearing Ultraboost Light shoes.
Image of man running outdoors wearing Ultraboost Light shoes.
Image of quote on light blue background surrounded by floating BOOST capsules.

De energieteruggave is duidelijk in deze schoen. Het is de beste Ultraboost die ik ooit heb geprobeerd. Het model doet officieel mee aan mijn wekelijkse hardloopworkouts!

Caio Bellentani, adidas Runners Captain - São Paulo

1 / 2
Paginavan 2