alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Voetbal · Scheenbeschermers & Bandjes

 
[18]

Voetbal scheenbeschermers

Om fanatiek het duel aan te gaan tijdens spannende wedstrijden, draag je voetbal scheenbeschermers. De voetbal scheenbeschermers van adidas bieden optimale veiligheid voor schenen en enkels. De collectie geeft een ruime keuze in modellen en pasvormen voor volwassenen en kinderen. Je kunt kiezen uit modellen die zijn uitgevoerd met vaste enkelsokken zoals het X Reflex model. Deze scheenbeschermers sluiten nauw aan om het onderbeen. De scheenkap blijft goed op zijn plaats zitten door klittenbandsluiting en de vaste enkelbeschermer. EVA-materiaal zorgt voor optimale demping en geeft comfort om door te gaan tot de negentigste minuut. Wil je liever vliegensvlug over het veld vliegen, dan kun je ook kiezen voor losse scheenbeschermers en losse enkelbanden. Wil je extra versteviging rondom de enkel dan is het verstandig om de scheenbeschermers te dragen in combinatie met verstevigend enkeltape. Deze ruime collectie voetbal scheenbeschermers biedt een ruime keuze in kleur, stijl en ontwerp. De voetbal scheenbeschermers van adidas bieden dekking op het veld en zorgen voor veilig en ongestoord voetbalplezier.

Verminder blessures en geniet van langer speelplezier

Scheenbeschermers zijn een vast onderdeel van de complete voetbaloutfit tijdens officiële wedstrijden. Je draagt de scheenbeschermers onder de kniehoge sokken van jouw voetbaltenue. Sinds de invoering van het verplicht dragen van scheenbescherming zijn blessures fors vermindert. adidas biedt de topkwaliteit in scheenbescherming om jouw voetbalprestaties te ondersteunen en zo meer speelplezier te genereren. Welke bescherming jij nodig hebt voor je onderbenen en enkels hangt af van de uitdagingen die jij aan wilt gaan tijdens wedstrijden. Tackles en fanatieke duels aangaan vraagt om andere bescherming dan topsnelheid maken. Kies bij fanatieke duels voor een stevige demping rondom het onderbeen. Voor topsnelheid wil je liever meer ondersteuning rondom de enkel om progressieve acties te kunnen maken. De innovatieve technologie van adidas ondersteunt de bescherming en zorgt voor optimale producten geschikt voor professioneel en amateurvoetbal. Veilig en fanatiek de wedstrijd domineren doe je door het dragen van een paar adidas voetbal scheenbeschermers.