alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Voetbalsokken

 
[32]
Voetbal zwart Pride SokkenVoetbal zwart Pride Sokken

Pride Sokken

Voetbal

Voetbalsokken zijn belangrijker dan je denkt

Voetbal is een van de meest populaire, en misschien wel de populairste, sporten ter wereld. Denk je aan de spullen die je nodig hebt bij deze sport, dan denk je wellicht aan een broekje, een shirt, voetbalschoenen en een voetbal. Voetbalsokken worden hier al snel vergeten, en dat is geheel onterecht. Sokken voor voetbal zijn namelijk veel belangrijker dan je denkt. De compressietechnologie is goed voor je spieren en bevordert de doorbloeding waardoor er meer zuurstof naar de spieren gaat. Ook houden ze je scheenbeschermers op hun plaats. En pas wanneer je zonder bescherming een goede trap tegen je schenen hebt gekregen, weet je waarom je nooit je scheenbeschermers en sokken mag vergeten. adidas heeft een ruim aanbod van sokken voor voetballers van uitstekende kwaliteit.

Voetbalkousen in uiteenlopende kleuren

Dankzij de Techfit technologie geniet je met de voetbalsokken van adidas van een uitstekende ondersteuning met voetboog- en enkelcompressie. Dit geeft een stevig en comfortabel gevoel, zonder dat je belemmerd wordt in je bewegingen. Sterker nog, met de Formotion technologie van voetbalkousen uit ons aanbod volgen de sokken iedere beweging die je maakt. De sokken van adidas om in te voetballen koop je voor kinderen en volwassenen in diverse kleuren, maar ook met de kleuren en logo’s van je favoriete voetbalteams wereldwijd.

De beste manier om je schenen te beschermen

Voetbalsokken en scheenbeschermers gaan hand in hand. Scheenbeschermers zijn echt een must, een waar het gezegde ‘door schade en schande wordt men wijs’ wel voor lijkt uitgevonden. Met behulp van de stevige sokken voor voetbal houd jij je scheenbeschermers goed op de plaats. Natuurlijk koop je ook je scheenbeschermers in de online shop van adidas.