alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Scheenbeschermers

 
[21]
Kies tijdens de wedstrijd voor scheenbeschermers die lichte, low-profile bescherming bieden om je spel soepel en snel te houden. Harde schilden met een natuurlijke pasvorm zitten tot het laatste fluitsignaal comfortabel.

Beweeg vrijuit met lichtgewicht scheenbeschermers

Om de drie punten binnen te slepen zul je voorop in de strijd moeten gaan. Win elk duel zonder blessures op te lopen met bescherming van adidas. Kies voor bescherming van schenen en enkels en zorg dat je ongeschonden uit de wedstrijd komt. De adidas scheenbeschermers zorgen voor optimale bedekking van de onderbenen dankzij harde schilden met een voorgevormd EVA aan de binnenzijde. In de online shop vind je professionele en lichtgewicht bescherming voor je enkels en benen. De beschermers blijven de hele wedstrijd comfortabel zitten tot aan het laatste fluitsignaal, zodat je vrijuit kunt spelen. Trefoil details en diagonale 3-Stripes zorgen voor een professionele uitstraling.

Voetbalscheenbeschermers voor bescherming van benen en enkels

In de online collectie van adidas vind je een uitgebreide collectie voetbalscheenbeschermers voor training en wedstrijden. Een tackle of trap tegen de schenen kan behoorlijk pijnlijk zijn, voorkom klachten of slepende blessures en kies voor lichtgewicht bescherming. Bij officiële voetbalwedstrijden is het dragen van bescherming zelfs verplicht. Kies uit beschermers die alleen het scheenbeen bedekken, of scheenbeschermers die ook de enkel beschermen. Doorgaans kunnen de beschermers op twee manieren worden bevestigd. Je kunt ze achter je kousen schuiven, of kiezen voor een model met klitteband sluiting. Deze kunnen volledig naar wens worden aangepast aan de omvang van je benen.

Bereid je voor op wedstrijden met voetbalaccessoires

Wanneer je fit aan de wedstrijd begint is de kans op blessures een stuk kleiner. Bereid je voor op wedstrijddagen met de voetbalkleding van adidas. Sportieve trainingspakken houden je warm en comfortabel tijdens de warming up. Neem je voetbalschoenen en scheenbeschermers op speeldagen dagen mee in de ruime sporttas, zodat je ontspannen kunt voorbereiden op de wedstrijd.

Scheenbeschermers Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van de lengte van de drager. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor een goede pasvorm en bescherming.
Ja, in bepaalde sporten, zoals voetbal en hockey, is dit volgens de regels en voorschriften van de sportbonden verplicht.
De juiste maat hangt af van je lengte. Om de juiste maat te bepalen, meet je de afstand tussen je enkel en de onderkant van je knie. Raadpleeg vervolgens onze maattabel om te zien welke maat bij jouw lengte hoort.