alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

London · Tennis

 
[33]

Blijf gefocust op de wedstrijd

Bij adidas weten we dat tennissers zich niet mogen laten afleiden. De London-collectie is ontworpen om je te helpen focussen en je prestaties op de baan te verbeteren met kleding die is gemaakt om je comfortabel en droog te houden. Ontdek de collectie.

"We begonnen met de wetenschap dat tennissers zich op cruciale momenten moeten afsluiten van de ruis. Ons product is ontworpen om je te voorzien van pure focus"

Annette Steingass, Senior Director adidas - Racket Sports

Rugby zwart Stalen Fles 0,75LRugby zwart Stalen Fles 0,75L

Stalen Fles 0,75L

Rugby