alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

tennis accessoires

 
[145]
1 / 4
Paginavan 4

Accessoires voor tennis

Accessoires kunnen doorslaggevend zijn. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden je de benodigde ondersteuning. adidas motiveert je om in beweging te komen. Zelfs als je niet onderweg bent naar de sportschool, dankzij onze accessoires kun je het leven altijd vanuit een sportief oogpunt bekijken. Ontdek de creator binnenin en laat iedereen zien wat je kunt met adidas accessoires. Met deze accessoires voor tennis ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas accessoires voor tennis

Gerecycled polyester, katoen, gerecycled nylon en polyester behoren tot de materialen die wij gebruiken om onze accessoires te produceren.

Onze meest innovatieve technologieën als FORMOTION sporen je aan om nieuwe records te vestigen. Je vindt accessoires in de Parley, Duramo en Essentials collecties. Het beschermen van de planeet is belangrijk voor ons. Om die reden hebben we Parley ontwikkeld. Voor deze collectie gebruiken we verwerkt plastic dat op stranden en in kuststreken is verzameld. Parley combineert daardoor milieubescherming met high-performance design. Onze accessoires zijn verkrijgbaar in grijs, groen, zwart en tal van andere kleuren.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna weer in twijfel te trekken. Accessoires voor tennis van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om elke dag je persoonlijke record te verbeteren.