alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

UEFA EURO

 
[246]

YOU GOT THIS

Zelfs de beste sporters ter wereld voelen de druk. Als je met plezier in je hart voetbalt, maakt de druk geen schijn van kans. Het zijn alleen maar verwachtingen.
Key visual featuring the Belgium, Italy, Spain and Germany Home & Away kits

JOUW ULTIEME EURO EXPERIENCE

Sluit je aan bij de EURO 2024™ experience in de adidas APP en kom dichter bij het toernooi dan ooit tevoren. Ontgrendel het beste dat adidas te bieden heeft voor voetbalfans, met toegang tot de nieuwste wedstrijdessentials van je nationale team, exclusieve weggeefacties, unieke fanervaringen en nog veel meer.
1 / 6
Paginavan 6