alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

Lange afstanden · Hardlopen · Schoenen

 
[86]
De adidas Adistar, geïnspireerd op het idee van eeuwige beweging, is 4500 km lang getest en ontworpen om je te voorzien van hielbescherming en upper ondersteuning. Tackle die lange afstanden dankzij de dual density middenzool en een ondersteunend frame.
Man and woman running together with the adidas Adistar running shoe
Side view of woman running with adidas Adistar running shoe

"Om kilometers te klokken, moet een hardloper het perfecte tempo vinden. Het is echt een kunst om dat soort controle te hebben. Dus maakten we de Adistar om één reden: lange, gestage runs."

Simon Lockett, adidas

1 / 2
Paginavan 2