alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hardloopschoenen voor lange afstanden

 
[41]

LOOP ZELFVERZEKERD MET HARDLOOPSCHOENEN VOOR LANGE AFSTANDEN

Bij het lopen van lange afstanden is het van essentieel belang dat je zonder pijn en afleidingen je sessie kan afmaken. Zo kan je met volle teugen genieten van de zon op je gezicht, de wind in je haren en de mooie landschappen. De hardloopschoenen voor lange afstanden van adidas zijn speciaal ontworpen om van hardlopen een fantastische ervaring te maken: ze bieden optimaal comfort tijdens het hardlopen, zijn licht en bovendien zijn ze ook nog eens stijlvol. Welk paar je ook kiest, je bent altijd comfortabel en met onze hardloopschoenen voor lange afstanden kom je voorbereid en modieus voor de dag.

LOOP SNELLER EN VERDER DAN JE OOIT HAD KUNNEN DROMEN

Onze hardloopschoenen voor lange afstanden hebben innovatieve adidas-technologieën die je helpen om sessie na sessie sneller, harder en verder te gaan. Aan elk ontwerp gaan er namelijk talloze grondige tests en research vooraf. BOOST-demping absorbeert bijvoorbeeld de kinetische uitvoer van elke voetlanding en geeft deze energie terug zodat je kilometer na kilometer kan blijven doorgaan. De middenzolen stabiliseren elke hiellanding en ondersteunen tegelijkertijd een soepele voetafwikkeling. De Continental™ Rubber-loopzool biedt dan weer standvastige grip in zowel natte als droge omstandigheden. Er is dus geen enkel excuus: trek je hardloopschoenen voor lange afstanden aan en loop de horizon tegemoet!

GA TOT HET EIND VOOR EEN BETER MILIEU

Verschillende van onze hardloopschoenen voor lange afstanden bestaan volledig of gedeeltelijk uit verschillende gerecycleerde materialen. Dit vertegenwoordigt slechts één van onze manieren om de globale plasticafvalberg te verminderen. Zo worden kostbare grondstoffen uitgespaard en de uitstoot verminderd.