alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hardloopsokken en beenwarmers voor hardlopen

 
[18]

Ondersteun je voeten en blijf warm met hardloopsokken en beenwarmers voor hardlopen

Of het nu een rustig rondje van 5 kilometer in het park is, een uitdagende trailrun in de bergen of je eerste volledige marathon, als je gaat hardlopen is het belangrijk dat je voeten de beste ondersteuning krijgen. Zo voorkom je blessures en blijf je het plezier in je sport lang behouden. Die ondersteuning geef je je voeten natuurlijk in de eerste plaats met je schoenen, maar ook hardloopsokken zijn een essentieel onderdeel van je hardlooptenue. In de zomer ga je voor een kort of enkelhoog model, in de winter blijf je op temperatuur met onze beenwarmers om mee te hardlopen.

De vele voordelen van hardloopsokken

Waarom kies je nou voor specifieke hardloopsokken, en geen gewone sokken? Daar zijn heel wat redenen voor. Om te beginnen zijn hardloopsokken afgewerkt met demping op de plaatsen waar je voeten de meeste schokken absorberen tijdens het lopen. Zo doen de sokken alvast een deel van het werk, natuurlijk in combinatie met de juiste schoenen. Bij hardloopsokken en beenwarmers voor hardlopen zal je ook minder last hebben van naden die de huid kunnen irriteren. De sokken zitten strak rond je voeten, zodat ze niet verschuiven of afzakken. En natuurlijk is het ook belangrijk dat je hardloopsokken het vocht goed absorberen en je voeten lekker droog houden tijdens het lopen.

adidas hardloopsokken, speciaal voor jouw voeten

adidas hardloopsokken zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen en in verschillende lengtes. De hardloopsokken voor kinderen hebben leuke kleurtjes of een vrolijk ontwerp. In ons assortiment vind je dan ook de hardloopsokken die jou de perfecte ondersteuning geven, of het nu is om kilometers te gaan rennen of om je energie los te laten op het speelplein. Handig én voordelig zijn de 3-Packs met 3 paar hardloopsokken in verschillende kleuren.