alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

lichtgewicht jas

 
[3]

Lichtgewichte jassen

Nu hebben we ook onze authentieke adidas stijl een moderne update gegeven, zodat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Onze collecties bieden afwisselende designs die perfect op jouw behoeften zijn afgestemd. Met adidas jassen zie je er comfortabel en stijlvol uit. De lichtgewichte jassen van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Schrijf je eigen regels – adidas lichtgewichte jassen

Met jassencollecties als Athletics, Originals en Performance ben je de nieuwste trends altijd een stap voor.

Onze merken combineren streetstyle met de behoeften van sporters

Performance is de productlijn voor sporters die het beste van zichzelf eisen en de regels voor zichzelf bepalen wat mode betreft. Dierbare originals en innovaties verzameld onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de diverse wereld van adidas Originals. Het is met name belangrijk om lichtgewichte kleding en schoenen tijdens je workouts te dragen, want je wilt natuurlijk niet dat iets je vertraagt. MyShelter, Clima en Trefoil zijn onze bekende jassencollecties.

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren en dames. Groen, paars, grijs en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze jassen. De toekomst start nu. Trakteer jezelf op adidas jassen en profiteer van het moment.