alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
adidas

adidas Y-3

 
[213]

Laat je inspireren door de Japanse cultuur met de sportieve streetwear uit de adidas Y-3 collectie. Stel je eigen unieke stijl samen met onze collectie met Y-3 kleding en accessoires voor alle leeftijden en maten.

Y-3 werd in 2002 opgericht, het begin van fashionable sportkleding—en focust zich nog steeds op het herdefiniëren van deze categorie.

A MODERN UNIFORM OF THE STREETS

Y-3 geeft sportieve stijlen een streetwear twist. Het merk wordt voortgedreven door de innovaties van adidas en vormgegeven in de stijl van Yohji Yamamoto en creëert vooruitstrevende kleding, schoenen en accessoires.

Mr. Yamamoto's invloed op Y-3 is onmiskenbaar. Hij is een meester in proportie en een van 's werelds meest toonaangevende levende designers, en hij verrijkt het Y-3 merk met zijn poëtische kijk op de wereld.

1 / 5
Paginavan 5