alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Forum

 
[68]
Forum past al decennialang de nieuwste innovaties toe in haar modellen. Ervaar hoe het is om een schoen te dragen met optimaal comfort, sterke grip, flexibiliteit en de hele dag een fris gevoel.
1 / 2
Paginavan 2

Iedereen een verhaal met Forum

De sneakers van Forum zijn niet alleen comfortabel en hip, maar het is van oudsher ook een schoen waarmee jij een statement maakt. De status van deze basketbalschoen vloeit in elk ontwerp door naar de gebruiker. Zo voel jij je iedere dag gesterkt om in jezelf te geloven en jouw eigen authentieke verhaal te schrijven. Waar je ook naartoe gaat en hoe jij de schoen ook combineert, deze sneakers geven jou de kracht om jouw dromen waar te maken.

Technologie en identiteit ontmoeten elkaar in adidas Forum

Door onze ruime ervaring met Forum sneakers sinds de jaren ‘80, en door te luisteren naar de behoeften van de sportieve fashionliefhebbers, weet adidas Forum wat jouw nieuwe sneakers nodig hebben. Hier is dan ook rekening mee gehouden in het ontwerp. Zo zorgt een rubberen shell-zool voor extra grip zonder in te leveren op mobiliteit en kun je kiezen voor een schoen met een afneembaar enkelbandje voor nog meer ondersteuning. Vanwege het leren bovenwerk is deze schoen van de hoogste kwaliteit. Bovendien beweeg jij hierdoor heel flexibel. De basketbal identiteit uit de jaren ‘80 is in alle modellen behouden gebleven, maar het design is speciaal voor jouw comfort geoptimaliseerd met de technologie van nu.

Loop krachtig naar een duurzame toekomst

Door de sterke identiteit van deze sportschoenen voel jij je in Forum sneakers krachtiger dan ooit. Met welke outfit jij jouw nieuwe schoenen ook matcht, jij zult er elke dag met een zelfverzekerde houding op uit trekken en gaan voor je doelen. Is één van die doelen om bij te dragen aan een duurzame toekomst? Stap dan in schoenen gemaakt van gerecycled materiaal, zoals gerecycled plastic, dat afkomstig is van zwerfafval. Hierdoor verminderen we samen plastic afval.