alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

bordeaux shirt

 
[12]

Bordeaux shirts

Met kleding in precies die authentieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Onze shirts hebben de juiste stijl voor jou en je behoeften, dus dat betekent dat je altijd jouw individuele potentieel kunt vervullen. Met deze bordeaux shirts ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas bordeaux shirts

Of het nou een merk is zoals Performance, Originals of Athletics, met adidas shirts maak je niet alleen indruk tijdens je workout, maar ook op weg ernaartoe. Blijf legendarisch met adidas Originals. Het merk blijft ons inspireren om de status quo in twijfel te trekken, ondanks de casual retro vibes. Performance is de productlijn voor sporters die extreem hoge eisen aan zichzelf stellen en de regels voor zichzelf bepalen wat mode betreft. Functionele designs die performance leveren waarop je kunt rekenen. Dit is adidas Terrex. Onze shirtcollecties bestaan uit Clima, ID en DESIGNED4TRAINING.

Mensen die creativiteit gebruiken om hun wereld te veranderen – adidas producten voor heren, dames en kinderen. De toekomst is nu. Koop adidas shirts en grijp je kans.