alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas
Dual image: Fernando Tatís Jr. (Pro baseball player) sitting on beach with Parley shoes. Fernando holding Parley shoe.

4DFWD X PARLEY

Laten we helpen een einde te maken aan plastic afval. Voor de oceanen.

4DFWD · Hardlopen

 
[18]
Van adidas en Parley for the Oceans: de nieuwste editie van 4DFWD is gemaakt met high-performance garen dat 81% Parley Ocean Plastic bevat. De overige 19% bestaat uit elastaan en gerecycled polyester. Laten we helpen een einde te maken aan plastic afval. Voor de oceanen.
SHOP NU

DE 4DFWD X PARLEY IS DEELS GEMAAKT MET PARLEY OCEAN PLASTIC. DE STRIJD TEGEN PLASTIC AFVAL IS NOG LANG NIET VOORBIJ, MAAR NIETS IS ONMOGELIJK ALS JE DE MOGELIJKHEDEN ZIET.

FERNANDO TATÍS JR