alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gewichtheffen · Accessoires

 
[2]

Verbreek PR’s met accessoires voor gewichtheffen

Om jouw trainingsdoelen te behalen spendeer je uren in de gym. Het gewichtplatform is jouw tweede woonkamer en jouw gym maatjes zien jou als onderdeel van het sportschool meubilair. Uren maken, squatten, powerliften, opladen en herhalen. Niets houdt je tegen om de grens te verleggen. Met de accessoires voor gewichtheffen van adidas til je jouw fitness routine naar een nieuw niveau. Thuis trainen of in het park? Met de professionele halterstangen en halterschijven van adidas heb je alle benodigdheden in huis voor een complete workout. Train met comfort en kies voor stabiliteit met de adidas powerlifting schoenen. Verankerde ondersteuning zorgt ervoor dat je meer kracht kan zetten tijdens zware oefeningen. Kies voor extra bescherming bij zware krachttrainingen en verklein de kans op blessures met de weightlifting sokken van adidas.

 

Halterstangen en halterschijven voor powerlifters

Jij hebt jouw doelen gesteld. Tijd om wat extra gewichten op te laden. In de adidas accessoires voor gewichtheffen collectie vind je halterstangen en halterschijven in verschillende gewichtsklassen. Werk stap voor stap naar jouw PR en varieer in herhalingen door de schijven af en op te laden. Om beter te presteren tijdens het powerliften mag de juiste uitrusting niet ontbreken. Kies uit comfortabele accessoires, gemaakt van lichtgewicht, stretchy materialen voor de perfecte ondersteuning bij olympische lifts. Wanneer je alles geeft, wil je optimaal kunnen focussen. Kleine irritaties wil je voorkomen. De powerlift sokken zijn daarom gemaakt van blaarverminderend materiaal en hebben ribbels onder de voetboog voor stevige grip.

 

Verbeter jouw routine met lifting gear

 

Je hebt de nodige kracht, techniek en discipline. De basis is er. Toch is het soms lastig om verder te komen en zwaarder te trainen. De accessoires voor gewichtheffen helpen je om over het dode punt te komen. Verbeter je techniek en concentratie met de lifting gear van adidas. Kies voor stabiliteit en haal meer kracht uit je benen met de adidas gewichthefschoenen. Moderne technologieën zorgen voor nog meer stabiliteit en een optimale hielondersteuning. Niets is onmogelijk, zolang je er zelf in geloofd.