alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
adidas

Voetbal · Ballen

 
[89]
1 / 2
Paginavan 2

Voetbal

Voetbal is wereldwijd waarschijnlijk de meest geliefde sport, of je nu in Zuid-Amerika, Europa of Afrika bent: overal zijn voetbalfans te vinden. Tevens genieten de meeste voetbalfans zelf ook geregeld van een potje voetbal met vrienden, of binnen een club. Voetbal is een sport die al heel lang wordt gespeeld, ook al weet niemand precies wanneer voetbal ontstaan is. Sommige experts gaan ervan uit dat deze sport 2000 jaar geleden al werd gespeeld. Een ding waar alle kenners het wel over eens zijn is dat het moderne voetbal in Engeland is begonnen in 1800, waar de eerste officiële spelregels werden uitgewerkt, die wij vandaag de dag nog steeds toepassen.

De juiste bal voor jou

Wat natuurlijk een belangrijk element is van voetbal als een sport, is de voetbal zelf. Een goede bal kan zorgen voor verbetering van het spel. Daarom is het van belang om te weten hoe je nu de juiste bal kiest. Als eerste is het belangrijk om de ondergrond in gedachten te houden wanneer je een voetbal koopt. Asfalt of (kunst)gras hebben heel andere type voetballen nodig. Zo kies je bij voetbal op straat voor een speciale straatvoetbal, adidas heeft hier een aantal geschikte opties voor, deze voetballen hebben een speciale buitenlaag van rubber en een speciaal gestikte constructie, zodat de voetbal beschermd is tegen slijtage. Een ander aspect waar je over na moet denken wanneer je een voetbal aanschaft, is de omvang van de bal. Zo wordt er voor zaalvoetbal vaak een bal gebruikt met een kleinere omvang als die van een bal voor een potje op (kunst)gras.

Gegarandeerde kwaliteit

adidas heeft een ruime collectie aan voetballen, zowel voor binnen- als buiten, en voor op (kunst)gras en voor op straat. Tevens zijn vele voetballen van adidas FIFA Quality Pro gecertificeerd. Dit garandeert de kwaliteit van de bal, en deze ballen worden dan ook door de FIFA zelf gebruikt. Een van de kenmerken van zulke ballen is de Butyl binnenbal, dat de lucht het beste vasthoudt, en de thermische verlijmde, naadloze constructie, wat zorgt voor de beste shots!

Laat zien dat jij een kampioen bent met Champions League-ballen

Steun je helden in de CL en speel de sterren van de hemel. Laat zien dat jij een enorme voetballiefhebber bent met de officiële bal van de Champions League. Train tot het uiterste. Dankzij de slijtagebestendige cover van TPU en de machinaal gestikte naden hoef jij je niet druk te maken of je Champions League voetbal je zware trainingssessies wel aankan. Daarnaast zorgt de binnenbal van buty ervoor dat jij je bal niet zo vaak hoeft op te pompen en jij je zo snel mogelijk maximaal op je prestaties kunt richten.