alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 100 DAGEN
adidas

Volleybalschoenen

 
[38]

VOLLEYBALSCHOENEN

Volleybal is een fysieke sport waarbij snelheid belangrijk is. De juiste volleybalschoenen kunnen je daarbij ondersteunen. adidas verkoopt volleybalschoenen voor elk niveau, of je nu een beginner bent of bij een professionele club speelt. Deze schoenen bieden allemaal uitstekende grip op een gladde baan, absorberen de schokken van het vele springen op een harde ondergrond en zorgen voor laterale stabiliteit als je snel moet draaien. Zo wordt smashen kinderspel! Kies bij adidas uit Ligra 5, Crazyflight en Crazyflight X, zowel voor mannen als vrouwen, met kenmerken zoals een lichtgewicht, ademend SPRINTSKIN™-bovenwerk en ADITUFF™ om de neus optimaal te beschermen tegen slijtage.

Hoe kies ik de juiste volleybalschoenen?

Dit hangt af van het niveau waarop je speelt en de rol die je hebt binnen het team. Verdedigers moeten stevig in hun schoenen staan om de bal met zekerheid terug te kunnen slaan. Maar ook een goed reactievermogen is belangrijk. Je moet snel van richting kunnen veranderen als dat nodig is. De juiste schoen voor een verdediger heeft dan ook een buitenzool met veel grip en een laag profiel, voor extra stabiliteit en snelheid.

Aanvallers moeten daarentegen kunnen scoren. Hiervoor is kracht nodig om boven het net uit te springen. Volleybalschoenen voor aanvallers bieden daarom superieure demping om de impact van sprongen te absorberen. Ze zijn gemaakt van licht materiaal, zodat je hoger kunt springen. En net als volleybalschoenen voor verdedigers bieden ze voldoende stabiliteit en grip om snel over de baan te kunnen bewegen. Bij adidas helpen we je graag verder.