alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

tennisjack

 
[4]

Tennisjacks

Laat je door niets van je routine afleiden. adidas outfits passen moeiteloos bij jouw stijl, zodat je elke workload comfortabel en vol energie kunt afhandelen. Als tennis jouw sport is, heb je keihard getraind en je skills geperfectioneerd. En wij ook – om uitrusting te ontwikkelen die je niet in de steek laat. Onze sportkleding biedt volledige bewegingsvrijheid om te zorgen dat je kans maakt om te winnen. adidas tennisjacks zitten perfect en geven je een onmisbare laag. Met deze tennisjacks ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas tennisjacks

Wij hebben alles voor jouw sport, dus dat betekent dat je heel gemotiveerd bent om optimaal te presteren tijdens het tennis: tennisjacks van adidas.

Jij bent het hoogtepunt op elk podium met onze merken

Je vindt trends die al legendarisch potentieel hebben in de tennisjackscollecties van merken als adidas by Stella McCartney of Performance. Performance is de productlijn voor sporters die extreem hoge eisen aan zichzelf stellen en wat betreft mode hun eigen regels opstellen. Perfect vochtafvoerend, geen kou en een fijne warmte voor je vermoeide spieren: CLIMACHILL, AEROREADY of CLIMALITE. Groen en wit zijn beschikbaar voor onze tennisjacks. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met tennisjacks van adidas.