alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 100 DAGEN

Real Madrid Shirts, Tenues & Meer

 
[106]
Sale: Tot 50% korting
Prijs
€ 13 - € 180
13180

Het design is misschien eenvoudig, maar spelen voor Real Madrid is dat beslist niet. Ons shirt weegt slechts 140 gram, maar het gewicht dat we op onze schouders dragen door de druk om te voldoen aan alle verwachtingen, voelt als 1000 ton. De druk om te presteren, de druk om te winnen en de druk om geschiedenis te schrijven voor onze fans. Deze druk verandert goede spelers in geweldige spelers. En geweldige spelers worden wereldwijde iconen, net als het design van ons beroemde shirt.

Bij een club als Real Madrid zijn alle ogen altijd op ons gericht. Ondanks deze druk: hoe groter het podium, des te groter de prestaties. Dit uittenue heeft een opvallend ontwerp in een uitgesproken kleur, hierdoor kunnen onze fans en spelers zich vol trots onderscheiden van de rest.

1 / 3
Paginavan 3