Hoe lang neemt de verzending in beslag?

Datum bijgewerkt: 14.5.20

 

Onze standaard verzending neemt 5-6 werkdagen in beslag en je kunt de bestelling thuis laten bezorgen, in een adidas-winkel of bij een ophaalpunt. Gecustomizede artikelen doen er iets langer over.

Vanwege de huidige situatie met COVID-19 (coronavirus) zijn de levertijden verlengd en kan het leveren van je bestelling langer duren dan verwacht. 

Onderstaande tabel laat wat geschatte levertijden zien voor elk van de momenteel beschikbare bezorgservices. Er wordt een geschatte bezorgdatum weergegeven tijdens het afrekenen. 

 

Meer informatie hieronder:

 

Verzendingswijze

Verzendkosten

Levertijd

Bestelling ontvangen via PostNL op het opgegeven adres.

€4,99 (Gratis verzending boven de €25)

5-6 werkdagen (PostNL)

5-6 werkdagen (DPD)

Bestelling bij een ophaalpunt bezorgen

€4,99 (Gratis verzending boven de €25)

5-6 werkdagen

Bestelling ophalen in een adidas winkel met Click & Collect.

Gratis 

5-6 werkdagen
Houd de controle over je bestelling
We sturen je een e-mail met de tracking-gegevens zodra we je bestelling hebben verzonden. Met deze link weet je binnen 24 uur wanneer je pakket bezorgd wordt. Wil je op de hoogte blijven van de levering? Download de app van PostNL om extra berichtmeldingen te ontvangen voordat je bestelling bezorgd wordt of bezoek hun website met je track & trace-nummer. 

Niet thuis op het tijdstip van de bezorging? 
Verwijs je pakket op het laatste moment door naar je buren of een ophaalpunt bij jou in de buurt. Of plan een nieuwe bezorgdatum in. Je kunt je bestelling beheren 

Feestdagen & Magazijn gesloten
De levertijd kan langer zijn voor bestellingen die op of 1 dag voor een feestdag worden geplaatst. Houd dus rekening met een langere levertijd als je iets bestelt op de volgende dagen: 01.01.2020, 13.04.2020, 01.05.2020, 21.05.2020, 01.06.2020, 21.07.2020, 15.08.2020, 01.11.2020, 11.11.2020, 25.12.2020.

Bestellingsregels & -beperkingen

·        Verzending is. adidas.nl verzendt alleen binnen Nederland.

·        De levertijd van je bestelling ligt aan het soort artikelen die je besteld hebt, je bezorgadres en de gekozen verzendingswijze. Tijdens de sale kan de levertijd iets langer in beslag nemen dan je van ons gewend bent. 

·        Gedurende de lancering van de nieuwe voetbal shirts, kan het zijn dat vanwege de populariteit de levertijd tijdelijk stijgt tot 2-4 dagen.

·        Bestellingen worden verstuurd op werkdagen en op zaterdag. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen in Nederland en Duitsland.

·        Voor alle verzendingen moet bij ontvangst worden getekend.

·        Wij kunnen niet bezorgen bij postbussen.

·        Vanwege logistieke redenen m.b.t. het bezorgen in afgelegen gebieden, kunnen we je bestelling annuleren en er andere voorwaarden aan verbinden. In geval van annulering of problemen bij het verwerken van je bestelling ontvang je zo spoedig mogelijk bericht.

 

Vond je dit artikel nuttig?

Ja / Nee

Waar is mijn bestelling?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, voor het aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

Nog steeds geen antwoord gevonden op je vraag?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 21:00 uur
Za: 9:00 uur tot 17:00 uur