alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas
logo
Laten we van 23 mei tot 8 juni samen hardlopen om te helpen een eind te maken aan plastic afval.

10 minuten hardlopen = 1 opgeruimde plastic fles *

*Voor elke 10 minuten hardlopen en andere hardloopsporten, zoals tennis of voetbal, zullen adidas en Parley het equivalent van 1 plastic fles schoonmaken, tot 250.000 kg.
Impossible is nothing logo

ZO DOE JE MEE

Ontdek hoe je je kunt aansluiten bij Run For The Oceans.

Composition with a visual of shauna Miller Uibo and a visual of the beach

BE PART OF THE CHANGE

Het is bijna tijd voor Run For The Oceans. Sluit je vandaag nog bij ons aan via de adidas Running app.

"Ik loop hard om mijn thuis te beschermen." En samen kunnen we dat mogelijk maken."

Shaunae Miller-Uibo

Signature of Shauna Miller Uibo

VEELGESTELDE VRAGEN

Run For The Oceans is een wereldwijde beweging die is opgezet om bewustzijn te creëren over plastic zeevervuiling. Door middel van sport geloven we dat we de kracht hebben om het onmogelijke te bereiken en tot positieve acties te inspireren om zo te helpen een eind te maken aan plastic afval. Zet tussen 23 mei en 8 juni je beste beentje voor. Voor elke 10 minuten hardlopen of andere hardloopsporten zoals tennis of voetbal zullen adidas en Parley het equivalent van 1 plastic fles opruimen - tot 250.000 kg.
In slechts een paar simpele stappen kun je meedoen aan Run For The Oceans en helpen een einde te maken aan plastic afval: 1. Download de adidas Running app op je mobiele apparaat 2. Tik op het tabblad Community en ga naar Challenges 3. Ga naar de Run For The Oceans challenge en tik op Doe mee met Challenge 4. Houd van 23 mei tot 8 juni elke minuut bij. Je kunt ook meedoen via STRAVA, Joyrun, Yuedongquan en Codon.
Je kunt je vanaf 9 mei aanmelden. Run For The Oceans 2022 begint op 23 mei en eindigt op 8 juni. Of je nu alleen bent of met een vriend, je kunt overal en zo vaak hardlopen als je wilt. Maar vergeet niet om je activiteiten bij te houden via de adidas Running app om ervoor te zorgen dat elke minuut telt!
We willen dat Run For The Oceans een wereldwijde en inclusieve beweging is die gebruik maakt van de kracht van elke hardloopactiviteit. Daarom kun je meedoen door een van de volgende activiteiten te bij te houden: Hardlopen, Wandelen, Hiken, Nordic walking, Loopband, Crosstrainer, Tennis, Voetbal, Trailrunning, Golfen, Traplopen, Atletiek, Basketbal, Tafeltennis, Volleybal, Squash, American Football, Handbal, Padel, Honkbal, Rolstoelactiviteit, Beachvolleyball, Rugby, Cricket, Frisbee, Veldockey, Plogging, Lacrosse, Virtual Running
Zodra je je hebt aangemeld voor de challenge, kun je het bericht makkelijk verspreiden en je vrienden erbij betrekken. Stuur ze een directe uitnodigingslink via de knop Delen op de adidas Running app. Om nog meer mensen te bereiken deel je je activiteiten op je social media door @adidasRuntastic te taggen en #RunForTheOceans te gebruiken.
Het betekent dat adidas en Parley van 23 mei tot 8 juni voor elke 10 minuten aan activiteiten die je bijhoudt tijdens Run For The Oceans het equivalente gewicht van 1 plastic fles opruimen (tot een maximum van 250.000 kg).
Sinds 2017 heeft het initiatief meer dan 3 miljoen hardlopers van over de hele wereld samengebracht. Samen hebben ze 25,5 miljoen km geklokt en 2,5 miljoen dollar ingezameld om Parley te helpen zijn jeugdeducatieprogramma te ontwikkelen, gericht op het inspireren van jongeren om zich aan te sluiten bij de oceaanbeweging en om scholen op te richten als lokale hubs in de strijd tegen plastic zeevervuiling. Maar dit is pas het begin. Als onderdeel van de nieuwe strategie werd in maart 2021 'Own the Game' aangekondigd, de uitbreiding van Run For The Oceans zal in de komende jaren zorgen voor een meer inclusieve digitale en fysieke community. Tussen 2017 en 2025 streeft adidas ernaar om in totaal 40 miljoen mensen te laten deelnemen.