alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

HELP END PLASTIC WASTE

Iedereen moet nu meer dan ooit in actie komen, om overal echte verandering te bereiken. Het is wij tegenover plastic afval. Download nu de adidas Running app en ontvang updates over Run For The Oceans in 2021. Je kunt je aanmelden vanaf 18 mei.

ZO DOE JE MEE

Ontdek hoe Run For The Oceans werkt.

BE PART OF THE CHANGE

"Hardlopen inspireert je om dingen te doen, gewoon door je ene voet voor de andere te zetten."

KURT DAVIDS. ADIDAS RUNNERS KAAPSTAD

There are people on the beach, surrounding bags filled with plastic waste
Wij geloven we dat sport de kracht heeft om levens te veranderen. In 2017 lanceerden adidas en Parley samen Run For The Oceans, een wereldwijde beweging om bewustzijn te creëren over plastic afval in de zee en tegelijk aan te zetten tot actie. We willen een einde maken aan plastic afval door mensen over de hele wereld te inspireren om mee te helpen. Tot nu toe hebben meer dan drie miljoen mensen zich ingezet voor de oceanen.
Logo's of all of our tracking partners
A woman is warming up to get ready for Run For The Oceans
A man is warming up to get ready for Run For The Oceans
A woman is warming up to get ready for Run For The Oceans
A woman is warming up to get ready for Run For The Oceans