Jouw Privacy bij Adidas

Jouw data en adidas

Om iedereens ervaring met adidas te optimaliseren, verwerken we persoonlijke gegevens volgens onze Privacyverklaring. Dit helpt ons informatie weer te geven die relevant is per individu, inclusief producten en aanbiedingen die beschikbaar zijn in hun desbetreffende stad.

Hoe data wordt verzameld

Elke poging helpt je je doel te bereiken

We verzamelen data op verschillende punten waar jij online interactie hebt met ons. Dit gebeurt wanneer je ons op actieve wijze voorziet van data, bijvoorbeeld als je je aanmeldt of inlogt op je adidas-account; en wanneer je op passieve wijze data achterlaat, bijvoorbeeld als je producten op onze website bekijkt.

Waarom we data verzamelen

Alles perfect op jou afgestemd

Hoe beter we je leren kennen, hoe groter de kans is dat we je een geoptimaliseerde user experience kunnen bieden met producten en aanbiedingen die voor jou relevant zijn. Jouw data wordt ook gebruikt om je identiteit te bevestigen als je inlogt op je adidas-account en voor het onthouden van bijvoorbeeld je voorkeuren wanneer er interactie tussen ons plaatsvindt.

Jouw rechten

Houd de touwtjes stevig in handen

Als je je om wat voor reden dan ook oncomfortabel voelt met het feit dat wij je data hebben, dan kun je dit altijd beheren door contact met ons op te nemen. Neem onze Privacyverklaring door voor alle details.