alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

IMPOSSIBLE IS NOTHING

Waar sommigen alleen het onmogelijke zien, zien wij een wereld vol mogelijkheden.

WIJ GELOVEN DAT SPORT DE KRACHT HEEFT OM LEVENS TE VERANDEREN. MET ALS DOEL OM DE GRENZEN VAN MENSELIJKE MOGELIJKHEDEN TE VERLEGGEN, IEDEREEN VIA SPORT TE VERENIGEN EN ZO EEN DUURZAMERE WERELD TE CREËREN.

HIMA DAS

Hima zag de mogelijkheden om de eerste Indiase sporter te zijn die goud behaalde bij het veldlopen. De mogelijkheden om alle vrouwen en een heel land vertrouwen te geven, zodat iedereen hun eigen grenzen kon verleggen. Om niet langer 'waarom' te zeggen, maar 'waarom niet'?

4D

We zagen de mogelijkheden om sport en Silicon Valley bij elkaar te brengen. Daarom scanden we duizenden voetafdrukken om de eerste 3D-geprinte middenzool te ontwikkelen. Samen kunnen we doen wat nog nooit eerder is gedaan om ons daarna af te vragen wat we nu weer gaan doen. Veteld door Iddris Sandu.

TIFANNY ABREU

Tifanny zag de mogelijkheden om iets te doen dat nog nooit eerder was gedaan. Om de eerste transvrouw te worden op het hoogste niveau in Brazilië. Om haar platform te gebruiken, zodat de hele wereld mogelijkheden ziet om hun eigen identiteit te omarmen. Verteld door Urias.

NINJA

Ninja zag de mogelijkheden om meer te zijn dan alleen een gamer en meer dan Tyler Blevins. Hij zag de mogelijkheden om te herdefiniëren wat het betekent om een gamer te zijn en helpt een hele generatie om hun eigen mogelijkheden te zien. Verteld door JuJu Smith-Schuster.

Cyrill Gutsch

Cyrill had een visie om de oceanen te redden. Hij zag mogelijkheden om plastic afval in producten te transformeren en de mogelijkheid om samen een generatie te kunnen inspireren om de planeet te beschermen.

BEYONCE

Beyoncé zag de mogelijkheden om ons allemaal uit te nodigen om onze stem te vinden. Om haar platform te gebruiken als een podium om onze verschillen te vieren. Met jou. Mij. Hen. Ons.

WIJ ZIJN REBELSE OPTIMISTEN DIE DOOR ACTIE WORDEN GEDREVEN OM SAMEN EEN BETERE TOEKOMST TE VORMEN. WAAR SOMMIGEN ALLEEN HET ONMOGELIJKE ZIEN, ZIEN WIJ EEN WERELD VOL MOGELIJKHEDEN.