alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

PLAY CONNECTED - RULE BOTH WORLDS

Dankzij Google Jacquard™ en EA SPORTS™ FIFA Mobile kun je met adidas GMR je voetbalstatistieken op het veld analyseren en doorsturen naar FIFA Mobile om exclusieve beloningen te ontgrendelen, uitdagingen aan te gaan, de ranglijsten te bestormen en je team te verbeteren.

ANALYSEER & VERBETER JE STATISTIEKEN

Of je nu traint of een wedstrijd speelt - je kunt altijd het aantal passes, je topsnelheid, je totale afgelegde afstand en je schotsnelheid bekijken in de adidas GMR-app.

DOMINEER DE RANGLIJSTEN & VORM COMPETITIES

De voetbalactiviteit die door je GMR wordt vastgelegd, telt mee voor je plek op de FIFA Mobile GMR-ranglijst.

GA DE UITDAGING AAN & CLAIM BELONINGEN

GMR in FIFA Mobile biedt je wekelijks echte voetbaluitdagingen en mijlpalen op de lange termijn. Als je ze voltooit, krijg je Skill Boosts waarmee je nog beter wordt in FIFA Mobile.

VERBETER JE FIFA MOBILE TEAM OVR

Gebruik de beloningen die je op het veld hebt verdiend, om de totaalscore van je team (OVR) te verhogen en win van je vrienden in 1-tegen-1.

ONTGRENDEL JOUW EXCLUSIEVE 95 DYBALA

Koop GMR om het exclusieve Paulo Dybala 95 OVR Speleritem te ontgrendelen in FIFA Mobile. Kies je positie: aanvallende middenvelder, spits of vleugelspeler.

ZO WERKT HET

VOLGEN

GMR NU STARTEN

VEELGESTELDE VRAGEN

adidas GMR is een nieuwe manier om verbonden te spelen en bestaat uit de GMR-binnenzool en de Jacquard Tag. De Tag is ontwikkeld door Jacquard™ by Google en is in staat om bewegingen te detecteren die specifiek zijn voor voetballers. Plaats de Tag in de GMR-binnenzool. De Tag begrijpt wat je doet op het veld en stuurt de resultaten naar de FIFA Mobile-game. Je krijgt dan toegang tot exclusieve inhoud, waarmee je je Team OVR kunt verbeteren en je sneller stijgt op de ranglijsten.
Je hebt alleen het GMR-product, een mobiel apparaat dat geschikt is voor Jacquard en de adidas GMR- en EA FIFA Mobile-app nodig. Je kunt beide apps downloaden in de app stores.
De Jacquard Tag is voorzien van een gyroscoop, een snelheidsmeter en een kleine processor met een machine learning-module die onderscheid kan maken tussen de verschillende bewegingen die voetballers maken. Hij kan het aantal passes, je schotsnelheid, je sprintsnelheid en je totaal afgelegde afstand meten.
Je hebt een mobiele telefoon nodig waar je de adidas GMR-app en EA FIFA Mobile op kunt zetten. De apparaatvereisten voor deze apps vind je onder 'Welke apps heb ik nodig?'
Je kunt adidas GMR kopen in geselecteerde adidas shops en via de adidas-website in de volgende markten, namelijk de VS, Canada, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Nederland, Zweden, Tsjechië, Polen, Zwitserland, Griekenland, Denemarken, Portugal, Oostenrijk, Noorwegen, Ierland, België, Slowakije en Finland.